Подаръци за прощъпулник

1.60 5
Показани 1 от 24 | 27 (2 Страници)

Прощъпулникът е важно събитие за семейството и близките на всяко дете. Събитието се свързва с ритуал за прохождането на бебето и се прави, когато детето може да направи самостоятелно първите си крачки.

Ритуалът представлява „гадаене“ на житейския път и бъдещата професия на детето, които се разбират, чрез подредбата на определени предмети, отговарящи на дадени професии, от които детето хваща един и си избира професия.

На този празник е прието да преобладава сладка храна, да се меси сладка питка, а гостите да донесат подарък за бебето. Ако ви предстои да бъдете гости на този ценен за детето и семейството му празник е хубаво да изберете подарък от рано. Независимо дали сте роднини или приятели на семейството, знаем че когато избирате подарък за най-малките в едно семейство, изборът е особено труден. 

Затова, ние от Goftbox.bg сме ви приготвили богат избор от идеи за оригинални подаръци за прощъпулник, с които да направите празника още по-хубав и незабравим и да покажете любов и уважение към детето и родителите му.

Какви подаръци за прощъпулник ще намерите в категорията

В нашата категория подаръци за прощъпулник ще намерите оригинални идеи за подаръци, с които да зарадвате както детето, така и родителите му.

Бъдете смели, креативни и изберете подаръци, чрез които да покажете грижа. Може да изберете красива играчка за детето, която да остане спомен за него в бъдеще или продукт, който да носи късмет и да се запази вечно. Може да разгледате различни стилни икони, които да дарите, за да пазят детето и дома или да изберете златна или сребърна паричка за късмет, която ще се запази вечно.

Можете да изберете нещо, което детето ще използва в периода от живота си сега или нещо, което ще оцени в бъдеще, с по-символна стойност. Изборът зависи от вашите лични предпочитания и вкусове и тези на семейството на детето. Доверете се на инстинкта си и на това, което знаете за предпочитанията на родителите.

Защо да закупите подарък от нас

Подаръците, които Giftbox.bg ви предлага са не само изключително качествени и практични. Те носят послания, показват емоции и остават скъп спомен за всеки, който ги притежава.

Предлагаме богато разнообразие от подаръци за всяка възраст, пол и повод, с които да зарадвате всеки близък човек. Цените им са достъпни, а изработката им е впечатляваща. Грижим се да предоставяме идеи за подаръци, изпипани до последния детайл, за да не се притеснявате за нищо. 

Разгледайте нашите предложения и изберете нещо оригинално, забавно или практично. Изберете нещо вечно, за зарадвате всичките си близки хора.

Покажи още