Доставка


- Доставка на поръчка от www.giftbox.bg се извършва от куриерска фирма „Еконт Експрес”  ООД съгласно общите условия на фирмата: до адрес, посочен от клиента или до офис на „Еконт Експрес” ООД.

- При попълване да данни за доставка на поръчка, в случай че желаете да получите пратката до офис на Еконт, моля да отбележите в "Бележки на Клиента" адреса на офиса на Еконт в който желаете да получите пратката.

- Дължимата такса за доставка и транспортни разходи е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт. Преглед на тарифите на Еконт тук. Тарифен калкулатор Еконт вижте тук.

- При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна до офис на Еконт, посочен от Вас.

- След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка.

- Също така наш служител ще се свърже с вас по телефона за потвърждаване  на поръчката от ваша страна, уточняване на наличността на стоката и подробности около доставката.

- Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 2 до 4  работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от страна на клиента. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници.

- Всички поръчки, получени до 14.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, получени след 14.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

- Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от куриера. В случай, че поръчката не отговаря на изискванията трябва незабавно да уведоми за това Доставчика.

- В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката (при избор на тази опция), Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.