Фруктиери и чинии

3.44 88
Показани 1 от 24 | 31 (2 Страници)

Всеки интериор в кухнята и трапезарията заслужава да получи своя различаващ се характер. Можете да му го предоставите по много начини, но един от най-ефективните е чрез тематичното и уникално обзавеждане с практични и красиви кухненски елементи и прибори.

В тази категория ще откриете уникални и запомнящи се фруктиери и чинии за дома и по-точно за кухнята, всекидневната и трапезарията. Поставени в тези специални и характерни съдове плодовете ще приличат вниманието не само на вас и вашето семейство, но и за всички гости, които сте поканили на приятна неделна следобедна закуска.

За да изберете своята нова фруктиера трябва просто да отделите няколко минути на нашия онлайн магазин за подаръци и по-специално на тази чудесна категория. Тя предлага на вашето внимание тематични съдове за плодове, чиято цел не е просто практична, но и естетическа. А именно естетиката прави и поддържа дома ви приятен.

Нуждата от фруктиери и чинии в бита

Плодовите, флорални и натурални мотиви доминират при избора на продуктите от тази категория. Но не мислете, че те са предназначени единствено за ваше удоволствие.Този тип артикули са чудесно и оригинално решение за подарък на роднина и приятел при всеки вид повод.

Дори да получите покана за личен празник в последния момент, когато времето за реакция е сведено до минимум, винаги можете да се доверите на този тип изискани ежедневни съдове, които да направят дома по-красив и сантиментален.

Фруктиери, които на практика наподобяват формата на различни плодове, както и чинии и купи с богати флорални мотиви. Те категорично ще успеят да въведат голяма доза оживеност в дома ви и този на вашите приятели.

В случай, че предпочитате семплите цветови нюанси и тонове, на ваше разположение са и моделите с по-изчистен вид. Всеки дизайн е внимателно обмислен по начин, който да удовлетвори изискванията на всеки домашен интериор, а защо не и на заведение за хранене или кафене.

Тук ще откриете и различни фруктиери и чинии за аранжиране на плодове. Материалите, от които са изработени със сигурност не отстъпват на дизайна и висококачествената изработка на тези артикули. Това ги прави меко казано желан подарък за вас или ваш близък, който ще бъде скъп спомен в годините напред.

Покажи още