Подаръци за Трифон Зарезан

4.49 58
3.99 лв. 2.99 лв.
269.00 лв.
Показани 1 от 24 | 235 (10 Страници)

Трифон Зарезан е български празни, честващ се на 14-ти февруари и съвпадащ с друг популярен празник – Свети Валентин. Трифон Зарезан е празник на винарите, но се празнува и от всеки любител на виното или желаещ да го чества, както и от хората носещи името Трифон.

Празникът е известен с определени обичаи, които се извършват на него – правят се определени опреди по лозята, организира се празнуването му с направата на специална трапеза, включваща вино от реколтата на винарите.

Ако имате близки именици, винари или любители на виното, които да ви поканили да отпразнувате този ден, е редно да им поднесете специален подарък за повода, които да е перфектната изненада и спомен от празника.

Какви подаръци може да подарите и какво ще намерите в категорията

Подаръците са символ на загриженост, уважение и лично отношение към хората, които обичате. Когато близък човек ви покани на празник изненадата, която ще му поднесете е хубаво да е духа на празника и да отразява интересите и предпочитанията на съответния човек.

Хората, празнуващи Трифон Зарезан го правят с повод приятно събиране и близки и приятели и консумиране на любимите алкохолни напитки.

В категорията подаръци за Трифон Зарезан на нашия онлайн магазин Giftbox.bg сме ви подбрал забавни, оригинални и практични подаръци за деня на виното, подходящи за всеки вкус и предпочитания.

При нас ще намерите богата избор от тематични подаръци и изненади, с които да покажете лично отношение и да зарадвате близките си. Можете да избирате между различни комплекти аксесоари за вино, бутилки с алкохол, глобус бар, красиви декорации, цветя или практични подаръци, които могат да се използват всеки ден.

Подаряването на различни луксозни бутилки вино или аксесоари за вино са едни от най-популярните продукти за празника, особено ако ги подарявате на заклет любител на виното. Можете да намерите изключително стилни комплекти и качествени вина, които със сигурност ще се харесат и използват с удоволствие от всеки ценител на хубавото вино.

Можете да заложбите на практични аксесоари за всеки ден, които не са пряко свързани с повода, но ще от полза за близки и приятели. Множете и да подарите елемент с изцяло естетическа стойност, който на краси дома на човека, ма когото го подарявате.

Предлагаме такова разнообразие от подаръци за повода, за да можете да откриете ценен подарък за всеки вкус и лични предпочитания. Съобразете се с интересите на близките ви и им подарете незабравим подарък, който да използват с удоволствие и да се сещат за вас и спомените от хубавия повод.

Покажи още