Подаръци за колега

4.18 65
489.00 лв.
Показани 1 от 24 | 283 (12 Страници)

Добрите отношения с колегите са един от основните елементи на здравословната работна среда. А печеленето на приятели в офиса е един страхотен подход за подобряване на благополучието ни на работа. Така тя върви по-леко и е някак по-приятна за вършене.

Поканени сте на празник на някой колега? Или искате да направите мил жест към някой, който ви е помогнал да си свършите работните задължения в натоварен момент? Или пък предстои фирмено парти, на което ще си разменяте подаръци? В GiftBox.bg имаме страхотни идеи за подарък за колега, които може да използвате наготово и направо да поръчате, без да се чудите особено, защото ние сме ги подбрали внимателно за целта.

Атрактивни и практични подаръци за колеги

В нашия сайт ще откриете много подходящи варианти за колега в офиса или всяко друго предприятие.

Ако познавате добре колегата, може да му направите максимално прекроен по интересите и характера му подарък. Помислете добре какво обича да прави той в свободното си време и обвържете подаръка с някое от хобитата му или любимите му релаксиращи занимания.

В случай, че търсите нещо по-универсално, което да сте сигурни, че ще пасне на съответния колега, може да подарите практична луксозна офис вещ, която той ще може да сложи на бюрото си и да използва в работния процес. В GiftBox.bg разполагаме с много такива офис артикули, които пасват на всяко модерно работно място.

Или пък може би се оглеждате за забавни подаръци за колеги? Защо да не поръчате охладител за напитка под формата на куршум или пък чаша за алкохол под формата на череп? Ако колегата ви често кани гости, може да му подарите и луксозна мини стъклена бъчва с чаши за уиски или друг алкохол алкохол за ефектно поднасяне на спиртни питиета на следващото фирмено парти у тях.

Много практичен подарък за колега би била качествената херметична кутия за обяд с прибори, който комплект той ще може да използва всеки ден, когато идва на работа.

Колегата ви си пада по луксозни принадлежности? Може да му подарите елегантен клипс за банкноти, визитник, картодържател, авангардна магнитна поставка за химикали и моливи, органайзер за бюро, изискан магнитен вечен календар и пр.

Изберете чудесен подарък за колега на изгодна цена от нашия магазин и зарадвайте своя офисен другар подобаващо.

Покажи още