Шефка

Показани 1 от 24 | 184 (8 Страници)

Наближава рожденият ден на вашата шефка, а вие все още се чудите какъв подарък да й поднесете? В главата ви се прокрадват мисли за нещо наистина стилно, а в същото време атрактивно и успяващо да привлече погледите и вниманието право към себе си? Наясно сме, че изборът на изненада за вашият работодател е деликатна ситуация, изискваща вашето внимание и прецизност. Ако искате да се издигнете в очите на човека, който всеки месец ви връчва чек със заплатата, то съветът ни е да закупите нещо оригинално и същевременно стилно.

Какви са нашите предложения за стилен подарък за шефката?

Ако вашата шефка е претенциозна и капризна, то не губете надежда. В тази категория ще откриете решение, отговарящо на всяко едно търсене. Ето и някой от неповторимите ни решения, спадащи към графата луксозни бизнес подаръци:

  • Уникален дизайнерски часовник за стена, който да отмерва всяка една минута от ценното за работодателя ви време;
  • Дизайнерски рамки за снимки, които да бъдат поставени на бюрото в офиса или на друго, избрано от получателя место;
  • Стилни и изящни аксесоари за вино, които се явяват не просто като мил жест от ваша страна, но и са практичен подарък за шефката;
  • Дизайнерски чаши и графи, в които да се разливат скъпи маркови напитки на работното място и извън него;
  • Декоративни аксесоари, които да се превърнат в част от интериора на луксозния й дом;
  • Стилни писалки и химикалки, с които да подписва важни за фирмата договор също е страхотен подарък за шефката

В случай, че работите в далеч по-разчупена обстановка и вашата шефка притежава уникално чувство за хумор, то ние ви предлагаме да се възползвате от някой от нашите артистични и неповторими предложения като флашки под формата на автомобили, интересни статуетки за бюрото в офиса, глобус бар, където да се съхранявате любими алкохолни напитки или друго.

По какъв начин да се сдобиете с подарък за шефката?

Осигурили сме ви приятно пазаруване, предлагайки ви бърз, лесен и удобен начин за покупка на харесаните от вас артикули. Giftbox.bg предлага на клиентите си възможността да поръчат днес, а в рамките на следващия работен ден избраният артикул ще бъде до входната врата. Страхотно е, нали?

Покажи още