Шеф

4.01 64
489.00 лв.
Показани 1 от 24 | 259 (11 Страници)

В живота ни има една авторитетна фигура, която не е част от семейството, но може да окаже голямо влияние в личностното и професионалното ни развитие. Това е шефът, който много често изпълнява повече от функция на работодател и човек, който ни плаща заплатата.

Някои хора имат късмета да случат на шеф, който се превръща в техен верен приятел. Точно за този тип незаменими шефове създадохме категорията в сайта, където ще намерите изключително интересни предложения за подарък за шеф.

Без значение дали търсите оригинален дар за вашия мениджър по повод рожден ден, имен ден или друго лично събитие при нас ще намерите богат избор от артикули, които силно да развълнуват вашия шеф.

Както знаем много от тези хора сдържат емоциите си, за да не губят уважението на своите служители. С предложенията, които ще намерите в категорията Подарък за шеф това ще е трудна задача, защото всеки един артикул носи емоционален заряд и доставя на получателя коктейл от вълнения и положителни емоции.

Сигурни сме, че вече сте любопитни да разгледате портфолиото от оригинални и универсални подаръци. Хайде да го направим заедно.

Запознайте се с нашите предложения за подарък на шеф

Колекцията ни от подаръци включа както забавни и закачливи артикули така и такива, които имат сериозно предназначени и могат да послужат в различни сфери. Разбира се може да съчетаете няколко артикула и да създадете подарък, който да отговаря отлично на предпочитанията и начина на живот на вашия шеф.

Представяме ви няколко интересни подаръка, които много от нашите клиенти предпочитат и поръчват:

  • Гарафа глобус със стойка и стъклени чаши;
  • Бамбукова дъска за сирена с аксесоари от 5 части;
  • Аксесоари за вино в кутия с формата на бутилка вино;
  • Двоен калъф за карти;
  • Декоративна лед лампа за уиски JACK DANIEL'S;
  • Дървена халба за бира 500 мл;
  • Дървена бъчва за вино с аксесоари;
  • Електрическа запалка с USB и сензорен бутон;
  • Охладители за напитки във формата на патрони в дървена кутия.

Тази и още много оригинални подаръци за шефове ще намерите в онлайн магазина на Giftbox.bg. Вдъхновете се от нашето богато портфолио от подаръци и зарадвайте най-близките си хора за специални поводи.

Направете поръчка от нас

Доверете се на нашия професионален избор и обслужване. Ние гарантираме изпълнението на бърза и качествена доставка на територията на цялата страна. Подгответе се за празника на вашия шеф и му подарете оригинален подарък, с който ще ви запомни.

Направете доставка на избрани от вас артикули и няма да сгрешите с подаряването на универсален и практичен подарък.

Покажи още