Подарък за колежка

4.43 58
Показани 1 от 24 | 206 (9 Страници)

Офисът на първо време е място за работа. Това обаче не пречи да поддържаме добри взаимоотношения с колегите и всъщност едни такива усилия биха допринесли и за по-добрия колегиален дух. Офисната обстановка нерядко е и поле за намиране на нови приятели, така че малките добронамерени жестове не трябва да бъдат нещо непознато между колеги в условията на добри колегиални отношения.

Предстои празник на дама от офиса и с колегите ви искате да я зарадвате с нещо практично и красиво, което да я накара дори в работния ден да се чувства по-специално и вълнуващо? Разгледайте колекцията с предложения за подаръци за колежка на GIftBox.bg, в която сме подбрали изключителни подаръчни артикули, носещи много топли чувства и настроение.

Изключителни подаръци за колежка, които да поднесете с увереност

Наближава поредният рожден ден в офиса и с колегите ви се чудите какво да подарите на рожденичката? Ние имаме доста универсални варианти за подарък за колежка, които са така подбрани, че да се харесат на много жени, но разполагаме и с по-персонализирани варианти, които може да предпочетете, в случай, че познавате по-добре празнуващата дама.

Каквото и да решите да купите, една шоколадова бонбониера със специален надпис „Честит рожден ден“, „Честит имен ден“ или „Честит празник“ със сигурност ще остави сладост не само на небцето, но и в сърцето на колежката.

Идва 8-ми март и търсите подходящи подаръци за колежките в офиса? Ако искате да разчупите с нещо по-оригинално, което наистина ще им се хареса, може да изберете специална игра с карти за жени, на които са изобразени различни въпроси – идеални за разчупване на леда на партита или за отваряне на мегдан за сладки раздумки с приятелки.

Търсите мини подарък за колежка, с който да влезете в бюджета за „Таен Дядо Коледа“, който сте си организирали във фирмата? Може да закупите късметлийски ключодържател от нас, или пък да разгледате качествените и практични запалки от Pierre Cardin с елегантен и изтънчен дизайн.

Искате да направите практичен подарък на модерна колежка, която е в крак с всички съвременни тенденции? Може да изберете уникална луксозна поставка за мобилен телефон за бюро, красива термо чаша за кафе или чай с коркова основа, преносим блендер с USB зареждане или термос бутилка в красиви цветове на изгодна цена.

Покажи още