Подаръци за Гергьовден

4.25 67
3.99 лв. 2.99 лв.
269.00 лв.
389.00 лв.
Показани 1 от 24 | 197 (9 Страници)

6 май е един от най-тачените празници от целия български календар. На него отдаваме дължимото уважение и на всички близки и приятели, носещи имена като Георги, Гергана, Гюргя, Георгица, Галин, Галя, Гергин, празнувайки заедно с тях прекрасния повод. Това е и чудесен повод да уважите своя близък с подарък за Гергьовден, който да превърне деня в още по-специално и радостно изживяване, което му е донесло и скъп спомен от вас.

Чудите се какъв подарък за Гергьов ден да изберете? Не е нужно повече да търсите, защото в GiftBox.bg имаме най-уникалните и забележителни подаръци за имен ден, които притежават всичко необходимо, за да очароват близкия ви именяк.

Класически и оригинални подаръци за Гергьовден

Заповядайте да разгледате нашата колекция от подаръци за Гергьовден, в която ще намерите уникално разнообразие от оригинални решения, с които да се отличите на специалния ден на своя близък или приятел. Разбира се, предлагаме и много класически подаръци, които обаче изпъкват със своето качествено изпълнение и забележителна визия.

В каталога ни ще откриете много практични лични вещи и модни принадлежности, декорации за дома и аксесоари за фини домакини с усет и вкус. Помислете само какво вашият именяк обича да прави и какви са неговите интереси, за да подберете максимално подхождащ му дар.

Тук сме ви подготвили десетки предложения, които нямат аналог. Сред тях ще откриете истински произведения на изкуството, за които дори няма да се наложи да инвестирате много, но ще стоят в дома на празнуващия като уникална луксозна украса. Селектирали сме висококачествени статуетки, изобразяващи Свети Георги Победоносец, които са перфектният подарък за Гергьовден както за мъж, така и за жена, които празнуват на този ден.

Предлагаме както по-малки и семпли подаръци с голяма символика, така и по-големи и луксозни варианти, така че да може да подберете според личните ви предпочитания най-подходящия дар. От практични до сантиментални, артикулите, с които попълваме колекцията ни подаръци за Гергьовден осигуряват решение за всеки специален случай.

Избрали сме широк диапазон откъм цена, за да може всеки да подходи според своя бюджет и близостта, която има с именяка.

Не се колебайте да направите поръчката си още днес, а ние ще се погрижим тя да достигне навреме за празника.

Покажи още