Подаръци за учител за бал

4.70 58
269.00 лв.
389.00 лв.
Показани 1 от 24 | 88 (4 Страници)

Ето, че и последната глава от 12-годишното приключение вече е към своя край и идва ред на паметното отбелязване на пламенния ѝ завършек. Денят на бала е специален не само за абитуриентите и техните близки, роднини и приятели, но и за учителите, които са дали своя принос в изграждането на младежите.

Искате да зарадвате своя учител с нещо практично, полезно и ценно, което да му носи спомен за шумния ви клас всеки път, когато понечи да го използва? Разгледайте колекцията със страхотни предложения на GiftBox.bg и с няколко клика подгответе перфектния подарък за любимия учител.

Разнообразие от луксозни и стилни подаръци за учител за бал

Искрената признателност към любимия учител или любимата учителка не е необходимо да се облича в подарък, но той може да бъде перфектния акомпанимент към автентичните думи на благодарност.

Внимателно подбраната ни колекция от подаръци за учител за бал е създадена да отрази най-топлите чувства на учениците към техните любими преподаватели, така че крайната точка от общото им приключение да бъде увековечена в сантиментална вещ, носеща прекрасни спомени.

Разбира се, предлагаме не само сантиментални, но и много практични подаръци за учител за бал, които са предназначени да бъдат използвани често и с удоволствие.

В каталога ни ще откриете интересни подаръци като картина от звук, която би била страхотно попадение за учителя по музика. 100% персонализирания подарък по повод абитуриентския бал е изграден на основата на любим а мелодия и въплътен в прекрасно визуално изкуство – страхотна украса за дома или учителската стая.

За най-готините учители, които винаги споделят смеха със своите ученици, сме подготвили каталог с аксесоари за питиета в луксозни опаковки и комплекти с висококачествени гарафи, декантери и чаши. За учителите по география можем да предложим дори комплект във формата на глобус.

Любимата учителка си пада по декорациите? Може да ѝ подарите елегантна масивна статуетка, която да се превърне в акцента на интериора с внушителната си визия.

Не забравяйте към практичния подарък да добавите и картичка със сантиментално послание. Може досега класът да не е показал своята признателност към учителя, но писаните думи определено могат да създадат един прекрасен спомен от многогодишното приключение на любимия учител с щурия клас. Това ще допълни перфектно подаръка и ще го направи още по-ефектен, вкарвайки нотка сантимент, която определено ще бъде запомнена.

Покажи още