Първи рожден ден

4.52 64
Показани 1 от 24 | 38 (2 Страници)

Първия рожден ден на детето е специален повод не само за него, но и за неговите родители. На този ден те с радост поглеждат своето бебе и осъзнават, че за отрицателно време то се е превърнало в малко сладко човече.

Първата годинка на детето е семеен празник, за който всички роднини трябва да се подготвят с избора на оригинален и практичен подарък. Много често празненството за първия рожден ден съвпада с деня на кръщенето, което прави повода още по-специален.

Подаръкът за 1 годинка трябва да бъде избран с внимание и грижа към нуждите на малкото дете. Разбира се има някои непреходни идеи за подарък за първи рожден ден като златно или сребро. В онлайн магазина на GiftBox.bg ще намерите още предложения за интересни подаръци, с които не само да зарадвате малкия рожденик, но и да получите одобрението на родителите му.

Какво е подходящо да се подарява за 1-ви рожден ден на дете

Най-добрите подаръци за първи рожден ден на дете могат да се разделят в две категории: забавни и практични. Всъщност изборът на подарък от тези две категории зависи дали искате да зарадвате малкото дете или по-скоро се стремите да улесните родителите му.

В категорията на забавни подаръци влизат всички играчки, които са подходящи за деца на 1 годинка. Съветваме ви да заложите на сладки плюшени играчки, които са безопасни за невръстните деца.

Дървените играчки като купчета или пъзели в различни форми са много добра идея за образователен, но и забавен подарък. Тези дървени предмети помага на децата да развият своите умения в познаването на цветовете или различни животни и растения.

Музикални играчки са друго интересни предложение. Някои модели имат светлинни и звукови ефекти и помагат на децата да развият своите сетива.

Когато горим за подарък с практична насоченост няма как да сбъркате ако решите да подарите дрешки, обувки или други бебешки аксесоари, които да детето да носи. Така ще спестите разходи на родителите от закупуването на детски артикули.

На какво да обърнете внимание, когато избирате подарък за малко дете

При избора на подарък за 1-вия рожден ден на дете е важно да се обърне внимание на безопасността на избраните артикули. Повечето от играчките предназначени за подарък за деца на толкова крехка възраст са допълнително омекотени и обезопасени. Все пак добре се запознайте с подаръка, който сте избрали преди да го закупите.

Избягвайте подаръци, които съдържат малки предмети или течности. Ако подарявате дрешки винаги избирайте тези, които са направени от 100% памук.

Надяваме се, че с помощта на тези практични съвети ще успеете да намерите най-подходящия подарък за рожден ден.

Покажи още