Подаръци за сватба

4.38 73
177.00 лв.
3.99 лв. 2.99 лв.
Показани 1 от 24 | 182 (8 Страници)

Искате да подарите на двойката влюбени нещо, което да им остане от вас, а не просто парични средства, които със сигурност ще им бъдат потребни, но няма да направят трайна следа? GiftBox.bg е точното място!

Ангажирахме се да създадем колекция с неповторими подаръци за сватба, предлагайки единствени по рода си страхотни попадения, които няма да откриете дори и в специализиран магазин за сватбени подаръци. Разполагаме с богат каталог от предложения, които се отличават с уникалност, качество и оригиналност. Разгледайте колекцията ни и поръчайте страхотен сватбен подарък за вашите близки и уважете подобаващо празника им.

Оригинални подаръци за сватба, които се помнят дълго

Търсите подарък за сватба, който да замени парите в брой или да ги допълни с нещо, което младоженците ще използват години напред? Нека ви дадем няколко предложения за оригинален подарък за сватба, който се вписва в това определение.

Идеен подарък е стилният албум за семейни снимки, който двойката да запълни с всички любими споделени мигове на фото хартия.

Ако младоженците са авантюристи, може да добавите към подаръка скреч карта на света, в която да отбелязват всяко посетено заедно място от света. Тя едновременно ще ги предизвиква и ще им дава повод да си спомнят за прекрасните моменти в изследване на непознати светски кътчета.

Практичните аксесоари за кухня и поднасяне на напитки и храни са много полезен подарък, който със сигурност ще бъде многократно използван и то с охота.

Вашите приятели, които се женят, ценят комбинацията от добро вино и ароматни сирена? Може да им подарите комплект дъска за сирена и ножове за поднасяне, които ще могат да използват не само насаме, но и всеки път, когато ви канят на гости да споделите заедно малките удоволствия от живота.

Задължителен акомпанимент на всяка романтична вечер е хубавото вино. За да не оставяте приятелите си в чудене как да се справят с бутилката, може да им подарите практичен луксозен комплект аксесоари за вино в кожена кутия, който те със сигурност ще оценяват всеки път, когато понечват към бутилки с тапа.

Луксозни подаръци за сватба за бохемците

За да бъдат посрещани подобаващо гостите, може да подарите на женещата се двойка елегантен комплект гарафа или декантер с чаши.

Луксозните декорации за новия дом също са страхотно попадение. Може да изберете изящна картина, която да допълни луксозния интериор на новия апартамент на младоженците или статуетка с романтична тематика, която да украсява стилно спалнята на младоженците. Предлагаме и луксозни комплекти прибори за хранене със скъпоценно покритие на изгодна цена и авангардни вази за модерен интериор.

Покажи още