Подаръци за Юбилей

4.25 76
3.99 лв. 2.99 лв.
Показани 1 от 24 | 393 (17 Страници)

Рожденият ден е специален празник за всеки човек, а кръглото число на тортата го прави още по-паметен и бележит. Този факт сякаш мнимо ни кара и да прекараме повече време в търсенето на перфектния подарък за юбилей, който искаме да не е просто поредния, а да се отличи, независимо дали с полезност, практичност, уникалност, оригиналност, луксозност или сантимент.

Водени от това разбиране, в GiftBox.bg създадохме специален подбор от идеи за подаръци за юбилеи, който да ви помогне да направите най-правилния избор и бързо да се сдобиете със страхотен интересен подарък за юбилей. Разгледайте новите ни предложения и напаснете избора си според индивидуалността и характера на рожденика, избирайки топ подарък на изгодна цена.

Идеи за подаръци за юбилей, които заслужават вниманието ви

Ако все още се чудите какъв подарък да изберете, това е правилното място, на което не само може да почерпите много вдъхновение, но и направо да закупите перфектния армаган.

Предимството на онлайн магазина ни е, че сме се погрижили да снабдим асортимента ни с подаръци за всякакви типажи – авантюристи, романтици, бизнес ентусиасти, бохеми, парти запалянковци, домакини, спортисти, артисти и още… Вие само трябва да решите на какъв тип подарък искате да злаожите.

Търсите подарък за жена или мъж за 50 годишнина? На тази възраст хората могат да се вълнуват от много различни неща. Важно е да изберете нещо, което рожденикът вече няма и което отговаря на интересите и характера му.

Този юбилей е съвсем подходящ за подаряване на висококачествен комплект за поднасяне на ракия, уиски или друг твърд алкохол. Със сигурност подобни подаръци за 50 годишнина ще се оценят и ще бъде използвани още при следващото „гости“ у юбиляря, а защо не и на самия рожден ден при подаряването?

Чудите се какво да купите за подарък за жена на 30? На тази едновременно млада и зряла възраст човек започва да оценява все повече малките и семпли удоволствия на живота.

Може да използвате като луксозен подарък за 30 годишнина на младата дама качествен комплект дъска за сирена с прибори, който да бъде използван за домашните партита с приятелки. Бижутерката също е много добър вариант, като към тях може да добавите оригинален сапунен букет цветя, заменящ конвенционалните рози в целофан.

Страхотен подарък за 30 години от раждането на скъп приятел мъж пък биха били изисканата кутия за часовници, луксозен кожен портфейл или комплект с колан и елегантни аксесоари за офис.

Тук ще откриете още и подаръци за мъже и жени за 60 годишнина, подаръци за 80 годишен юбилей с практична или сантиментална стойност.

Покажи още