Касички за пари

4.56 80
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Искате да направите подарък касичка за пари? Значи сте на точното място.

Като неписан закон е във всеки един дом да присъства поне една касичка, в която притежателите й да поставят пари за осъществяването на някоя от своите мечти. Този малък и незначителен на пръв поглед предмет всъщност е нещо с далеч по-сантиментална стойност. В повечето случаи той е доказателство за това, че хората мечтаят. А щом мечтаят, то значи живеят.

Чудили ли сте се някога защо е необходимо да извършите покупка на този предмет? Няколко са основните причини. На първо място смятаме, че е заради основното му предназначение, а именно място, в което да оставяте останалите в излишък монети и банкноти, помагащи да пристъпвате все по близо към целта. Друга причина, която също не бива да подценявате, е сувенирната им стойност. Днес на пазара се появяват изключително атрактивни, интересни, забавни и впечатляващи произведения, които спокойно биха могли да декорират дома ви по начин, за който дори не сте и подозирали.

Модерни, различни, цветни – това са нашите касички за пари

Нашите касички за пари са толкова цветни и разнообразни, че идеите за украсяване на домовете ви бликват от само себе си. Освен за собствена употреба, те често биват закупувани и като подарък. Какво по-изненадващо от това да напомните на свой близък, приятел или роднина да не престава да гони целите си и винаги да има настрана бели пари за черни дни, защото човек никога не знае с какво може да го изненада живота.

И все пак едва ли има човек, който да не обича да спестява пари, било то за мечтана дестинация, дреха, чифт маркови обувки, нов френски аромат или скъпо бижу, което трудно можете да платите наведнъж.

Всичките тези цветове на дъгата, покриващи различните фигурки, имат за цел да внасят тонове настроение и смях във вашите семейства и домове. Тези красоти лесно могат да бъдат сравнени с истински произведения на изкуството. В случай, че сте си закупили някое от нашите бижута лично за вашия дом, то бихте могли да го поставите в детска стая, трапезария, офис или друго място, където всъщност да ви напомня за съществуването му.

Коя е най-търсената касичка за всички времена?

Още преди стотици хиляди години хората в Древен Египет са смятали, че прасенцето е символ на плодовитост и изобилие. Освен това са приемали, че самото животно олицетворява мъжеството и силата. Поради това, всичките тези изкушения, които ще откриете при нас, са символ на късмета, щастието и парите.

Същата тази причина е подтикнала американците преди много години да поставят начало на производството на касички. Те отново са заложили на прасенцето, което са считали за символ на плодородие и късмет. От него момент нататък е нямало дете, което да не притежава поне една касичка прасенце, в която да събира парички за мечтана играчка, нов чифт маратонки, колело или друго.

Освен във формата на прасе, предлагаме ви и много други порцеланови и глинени  варианти за подарък под формата на касичка за пари, които да красят домовете ви и да се превръщат в повод за усмивки. Не губете време, а поръчайте. Решение, за която ви гарантираме, че няма да съжалявате.

Покажи още