Идеи за подарък на учителка

2.93 127
Показани 1 от 24 | 109 (5 Страници)

Учителко любима – целувам ти ръка. Припомняме си на тази красива българска песен, с която искаме да открием най-новата категория в нашия онлайн магазин. В тази страница ще намерите интересни и нежни подаръци за вашата любима учителка, която отново ще ни посрещне на прага на училище.

Учителите са светли хора, които ни помагат да намерим своето място в света. Те са много повече от помощници, чрез които получаваме добро образование. Учителите са наставници, които ни вдъхновяват и ни насочват по пътя към личностното ни развитие.

Дали за първия учебен ден или за абитуриентския бал, те заслужават да получат специално избран подарък, който да им покаже вашето уважение и признателност. При избора на подходящ подарък е важно да спазвате границите между ученик и учителка.

За тази цел трябва да заложите на семпъл, но оригинален подарък. Ако все още не сте намерили подходящите артикули, които се вписват в тази рамка, време е да разгледате нашето портфолио.

Подаръци за учителка – заложете на оригинални идеи от Giftbox.bg

Зарадвайте любимата си учителка като и поднесете оригинален подарък с практично приложение. Това е по-лесно изпълнима задача отколкото си мислите, защото в нашия онлайн магазин ще намерите универсални подаръци за учителката, която искате да зарадвате.

Предлагаме ви богата колекция от артикули, които прекрасно ще допълнят интериора на кабинета на учителката или ще влязат в употреба в извършването на важни задачи от ежедневието ѝ. Представяме ви няколко оригинални идеи, сред които може да намерите най-подходящия подарък:

  • LED гирлянд със светещи рози;
  • LED нощна лампа луна с 16 променящи се цвята и дистанционно управление;
  • Декорация изкуствена орхидея в саксия – избор от 4 цвят;
  • Кутия за бижута от изкуствена кожа;
  • LED в стъкленица с розова подаръчна кутия;
  • Луксозен подарък за учителка – комплект от ръчно направени шоколадови бонбони;
  • Скреч карта на света със знамена на държавите;

Ще намерите тези и още много интересни предложения за подаръци за учителка в нашия онлайн магазин.

За какъв повод в подходящо да подарите подарък на учителка

Първия учебен ден е задължителен повод, на който да поднесете по-скромен подарък на вашите любими учителки или цветя. Завършването и абитуриентския бал са поводи, които изискват по-задълбочен избор на подарък, защото той трябва да е нещо, което да изразява вашата благодарност за всички години, в които учителката е била в живота ви.

Много хора се интересуват и от подаръци за 8 март за учителка или за рожден ден. Ние предлагаме артикули, които са подходящи и за тези поводи.

Разгледайте нашето портфолио и направете най-добрия избор.

Покажи още