Офис аксесоари

4.69 77
39.00 лв. 29.00 лв.
Показани 1 от 24 | 119 (5 Страници)

Повечето от вас прекарват една не малка част от времето си в офиса, седнали зад бюрото. Това помещение се явява като втори дом за огромен процент от гражданите у нас, а и по целия свят. Ако искате да превърнете това място в още по-приятно, уютно и функционално, така че да намалите стреса в работната среда, то ние ви предлагаме няколко изключително модерни, стилни и практични офис аксесоари.

Офис аксесоари, които никога не биха се оказали излишни на работното място:

• Рамка за снимка

Повечето хора, чиято професия е свързана с дълги часове, прекарани зад бюрото в офиса, не успяват да отделят достатъчно време на семейството си. Ето защо рамките са страхотен начин да държите близо до себе си хората, които най-много обичате, и те да ви помагат да се справяте с трудностите на работа само докато ги погледнете на снимката. Приготвили сме ви най-разнообразни модели рамки, вписващи се перфектно към всеки интериор. Повечето ни предложения са стилни, изчистени и класически, произведени специално за такъв тип обстановка.

• Бележници и визитници

На всяко едно работещо в офис лице е нужен бележник и визитник, където да съхранява телефонни номера на свои партньори или клиенти, както и да вписва срещите си за деня, така че да не се окаже в последния момент, че е забравил важна уговорка, нетърпяща отлагане. Ние не просто ви предлагаме средство, върху което да изписвате информация, свързана с работните ви ангажименти, но и аксесоари, допълващи цялостната ви визия. Предложенията ни са стилни, класни и успяват да привлекат погледите право към себе си. Освен това не се изисква да инвестирате огромна сума средства, за да се превърнете в техни притежатели.

• Писалки

Не забравяйте, че писалките са неизменна част от живота на хората, прекарващи не малко време в офиса. Благодарение на тях те успяват да подпишат важни договори, касаещи бъдещето на фирмата и да демонстрират несъизмерима клас. Прецизно сме ви селектирали не просто писалки, а истински бижута, които да ползвате във вашето натоварено и забързано ежедневие.

Тези и още много други офис аксесоари ще откриете в тази категория, които са подходящи както за вас самите, така и като подарък, който да поднесете на колега или шеф. Доверете ни се и няма да съжалявате за избора си.

Покажи още