• Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски"
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски" [1]
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски" [2]
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски" [3]
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски" [4]
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски" [5]
   

Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски"

4.34 17
177.00 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък
Количество:
Тагове: Свети, Иван, Рилски

Подаръчен комплект "Свети Йоан (Иван) Рилски"съдържа сребърен медал и медал с масивно златно покритие. Към сребърния медал е добавен обков който го превръща в красиво бижу медальон. Върху лицето на медала е изобразен ликът на Свети Йоан (Иван) Рилски, а върху гърба - сцена от Благовещение. На 19 октомври почитаме Свети Иван Рилски Чудотворец. Той е най-великият български светец, небесен закрилник и покровител на българския народ в чието лице народът вижда покровител и застъпник пред Бога. Денят е празник на лекарите, на миньорите и на Софийската духовна семинария. Иван Рилски е роден  около 876 г. в село Скрино, Дупнишко. До 25 годишна възраст е пастир. Но в сърцето му  винаги гори любовта към Бога и желанието да му се посвети изцяло. След смъртта на родителите си избира трудния път на отшелничеството. Дните му минават в пост, молитва и богословско образование. Около него се събират последователи, които образуват монашеско братство. През Х век на мястото на стара постница св. Йоан Рилски основава Рилския манастир. Там той извършва множество чудеса, помага на хората в нужда, изцерява от тежки болести. Умира на 18 август 946 г. на около 70-годишна възраст. На 19 октомври църквата почита паметта на скромния отшелник Свети Иван Рилски Чудотворец.

Размер: диаметър : сребро - 24 мм; мед - 40 мм
Материал: 8 г. Ag 999/1000; мед с цялостна позлата 999,9/1000

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

speedy iconДоставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

econt iconДоставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски"
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски"
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски"
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски"
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски"
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски"
 • Подаръчен комплект "Свети Иван Рилски"