Artina

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Подари чаши за напитки с марка Artina.

Името на Австрийската Компания Artina произлиза от от латинската ARS – АРТ, TIN – калай, А – от Австрия. Фирмата залага на традиционна изработка на подаръци от калай.
Защо калай – очарователен метал, използван още от най-древни времена. Дори римляните обичали да пият вино от калаени чаши.

  • материал с много слаба оксидация, предпазва от корозия, има ниската токсичност, безопасен е за храни и напитки, без вкус и мирис
  • лош проводник на топлина и електричество. Затова напитките в чашите и съдовете поддържат съответната температура дълго време
  • устойчив на атмосферни и химични агенти (т.е. не образува ръжда и зелен цвят)

Качеството на Artina

ARTINA използва калаени сплави с най-малко 95% съдържание на калай. Всеки продукт е придружен от сертификат за качество. Австрийският консорциум за качество (ARGE) гарантира, че ARTINA използва само най-висококачествени материали, безопасни за храни и напитки.

Традицията в изработката на продукти Artina

Дизайнерите на Artina казват,че украсяването прави всеки подарък уникален. Гравьорите като специалисти използват специални операции и лазерно гравиране за да постигнат уникални подаръци.

Всеки артикул от Artina трябва да се поддържа правилно.

Измивайте ръчно само със сапунена вода. Изплакнете обилно с топла вода. Изсушете веднага след употреба с мека хавлиена кърпа. Не поставяйте в съдомиялна машина! За да получите  блясък можете да измиете с топла вода с  лимонов сок. Друга стара рецепта е да почистите със сол и оцет. Този метод се оказва особено ефективен при отстраняване на остатъците от вино по стъклото.

Така ще се насладите и радвате дълго на чаши за напитки с марка Artina.

Покажи още