Имен ден - какво да подарите

Имен ден - какво да подарите

4
Oct

Чудите се какво да подарите! Сайт за подаръци www.giftbox.bg ще ви помогне с правилния избор.

Всеки получава своето име при раждането си от своите родителите. Именният ден е личен празник. Празнува се на съответния календарен празник свързан с името. Не случайно при кръщене името на човека се свързва и нарича на някой Светец. Всяко име е уникално и носи невероятна енергия на неговия собственик. Когато човек има имен ден трябва да почерпи за здраве и благополучие. Когато отиваме да поздравим наш приятел, близък по случай неговият имен ден е добре да носим и подходяш подарък. 

Кой подарък е подходящ за имен ден?

Трябва най-вече да се съобразите със самото име на човека и традициите.

За хора които празнуват на Гергьовден и са с имена Георги, Гошо, Жоро, Жорж, Гергина, Гергин, Гиргин, Георгия, Герга, Гергана, Гинка, Ганка, Гана, Ганчо, Генко, Галя, Галина е добре да подарите подарък с изображение на Свети Георги победоносец. Можем да ви предложим позлатен медал, сребърен медальон или колекция с лика на Свети Георги. За повече идеи разгледайте специалната ни страница ПОДАРЪК ЗА ГЕРГЬОВДЕН.

За хора празнуващи на Никулден с име Николай, Никола, Никол, Николета, Николина,Нина, Ния, Нейчо, Кольо вижте страница ПОДАРЪЦИ ЗА НИКУЛДЕН.

Не подминавайте и празника на Свети Мина и приятелите си с имена Мина, Минка, Минко, Минчо, Виктор, Виктория. Подарете сребърен или позлатен Свети Мина за благоденствие на цялото семейство. Обърнете внимание и на изделия от благородни метали изработени от сребро или мед със златно покритие  с лика на Свети Тодор, Свети Иван Рилски, Свети Димитър, Свети Архангел Михаил.

Подарък за имен ден избран с много любов и носещ послание ще зарадва вашите близки и приятели.